Selecteer een pagina

Yesss!

Het e-boek is gedownload

   (DEZE ONTVANG JE SPOEDIG IN JE MAIL)

Wat leuk dat jij jouw zielsmissie wilt ontdekken! Dit is één van de meest krachtige processen die je kunt doormaken!

Zonder dat je het weet heeft jouw naam daar veel invloed op want jouw naam is de blauwdruk van jouw ziel. Het bevat persoonlijke light codes die inzicht en richting geven op jouw levenspad. Ben jij benieuwd naar jouw blauwdruk? Dan heb ik NU iets speciaals!

Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder

Als gecertificeerd naamnumeroloog, sociaal hulpverlener en leergierig student van het leven weet ik dat de reis om thuis te komen bij jezelf niet altijd even makkelijk is. Ik heb zelf veel aan reflectie gedaan, spirituele systemen bestudeerd en ben naar de andere kant van de wereld gereisd op zoek naar antwoord op mijn levensvragen. 

Uiteindelijk heb ik met behulp van Hebreeuwse naam-numerolgie mijn antwoorden gevonden en zoveel meer dan ik had durven dromen! Door het bestuderen van mijn blauwdruk ben ik mijn leven en bijbehorende lessen gaan begrijpen. Ik kreeg inzicht in de verlangens van mijn ziel en heb sindsdien al vele mensen mogen helpen. Met alle liefde onthul ik ook het hogere plan van jóuw leven!

HET UNIVERSUM WERKT OP MAGISCHE WIJZE
Misschien herken je wel die toevalligheden. De timing van een situatie precies op het juiste moment. Het gevoel van jouw intuïtie die bleek te kloppen.  Achteraf past alles perfect in elkaar. Alleen is het soms lastig te zien als de puzzel (nog) niet compleet is. Vooral als het je eigen leven betreft.
 

EEN IEDER HEEFT EEN REDEN VAN BESTAAN

Sommige noemen het faith, purpose, karma of zielsmissie. Wat voor term je er ook aan geeft, het komt op hetzelfde neer. Jouw hogere zelf weet waar je vandaan komt, waar je naar onderweg bent, welke rugzak je hebt meegekregen en de prachtige rol die jij hebt te vervullen. Het kent de hobbels die je tegenkomt en de bestemming die op je wacht.

DIT ALLES IS GEEN TOEVAL
Op zielsniveau koos je hiervoor. Jouw aardse jij is het vergeten, maar de hogere jij – jouw ziel weet alles nog perfect. Het wil  jou helpen herinneren, via jouw uitdagingen, talenten, doelen en drijfveer. Die zijn allemaal onderdeel van het grotere plan. Dit omzetten naar een praktische vertaling voor jouw dagelijks leven is soms lastig.

Met een reading vertel ik jou hoe! Wat krijg je?

 

Een persoonlijke reading als PDF bestand naar je e-mail opgestuurd

Jouw unieke codering en digitaal uitgewerkte blauwdruk van je naam

Een roadmap voor jouw levenspad, uitdagingen, talenten en doelen

Toegang tot mijn online academie voor de cursus verdieping in je zielsmissie

Een nieuwe kijk op je leven en praktische tools om deze toe te passen

BONUS: Een meditatie die.....

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WAAROM EEN READING?

  Wanneer je weet wat jouw purpose is gaat er een wereld voor je open. Letterlijk. Jouw leven krijgt een nieuwe dimensie want jouw ziel doet eindelijk mee. 

WAT LEVERT HET OP?

Je leert jouw uitdagingen lastige situaties of hardnekkige patronen zien als waardevolle lessen en begrijpt wat ze je willen leren. Je leert ook waarom je deze lessen mag leren en welk goud daarin verscholen ligt Je leert jouw talenten kennen en hoe je die fine tuned op jouw uitdagingen en doelen. Je leert hoe je jouw drijfveer afstemt op de verlangens van je ziel en krijgt verheldering in de (misschien nog wel onbwuste) doelen waar je naar streeft.

WAT IS HET RESULTAAT?

Wanneer je in lijn leeft met jouw zielsmissie zijn de hoogtes ongekend. Je leven verandert van routine en een hunkering naar meer,  in een diepe voldoening terwijl jij het optimale uit je leven haalt! 

WELKOM 

Op dit belangrijke punt van jouw ontdekkingsreis. Ik heb door het kennen van mijn blauwdruk  leren leven vanuit mijn ware kern. Ik weet nu uit welke light codes de basis vormen in mijn leven en dus hoe ik optimaal samenwerk met het universum. Meer dan ooit heb ik overzicht naar waar ik onderweg ben. 

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel is tot een vervuld leven ligt in jouw naam. 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

N

Een persoonlijke reading die inzicht geeft in de blauwdruk van jouw ziel

N

Een handleiding waar je de rest van je leven profijt van hebt

N

Ontdek het levenspad dat voor jou bestemd is

N

Ervaar pure flow en diepe voldoening door te leven vanuit jouw zielenplan

N

Ontdek jouw ware zelf en leef vanuit jouw hoogste potentie

Normaal €99,- Alleen nu:

€49,-

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here