Talent reading

Laat je leiden naar het pad van je bestemming met een reading gericht op jouw talenten.

Mist er iets in je leven en heb je het gevoel dat er een sparkle ontbreekt? Of wil je meer uit jezelf halen maar je weet niet hoe? Jouw talent kan daarin wel eens de ontbrekende schakel zijn.

Of je je nu bewust bent van je talenten of niet, dit zijn belangrijke wegwijzers in jouw leven. Ze leiden jou naar je levensopdracht oftwel, de zielsmissie waarvoor jij geboren bent. Talenten gaan je vaak makkelijk af en van nature ben je er goed in. Ze laten je opleven en geven een extra dimensie als ze kunt delen met de wereld. Je kunt ze zien als jouw gift gekregen van het universum en jij bent hier om deze gift te omarmen.

Met een reading help ik je graag bij het ontdekken van mogelijk sluimerende kwaliteiten en belicht vanuit zielperspectief waarom jij juist deze gift hebt en hoe ze in het grotere plaatje van jouw leven passen.

Hoe werkt het?

De reading wordt gegeven op basis van jouw zielsblauwdruk. Deze blauwdruk wordt gevormd door jouw geboortenaam. Dit is een eeuwenoude methode die voorkomt uit de Hebreeuwse naamnumerologie. Dit systeem gaat er vanuit dat jouw naam geen toeval is en dat het waardevolle informatie bevat. 

Voorbereiding

Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Ik zorg dat ik aan de hand van jouw geboortenaam jouw blauwdruk heb geanalyseerd. De uitkomsten hiervan zullen we bespreken tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn en open staan voor de ervaring.  

Online reading

Na het boeken zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom en duurt gemiddeld 20 minuten. Op de afgesproken datum en tijd komen wij online samen en bespreken we jouw blauwdruk en is er ruimte voor vragen.

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.