Selecteer een pagina

Talent reading

Laat je leiden naar het pad van je bestemming met een reading gericht op jouw talenten.

Mist er iets in je leven en heb je het gevoel dat er een sparkle ontbreekt? Of wil je meer uit jezelf halen maar je weet niet hoe? Jouw talent kan daarin wel eens de ontbrekende schakel zijn.

Of je je nu bewust bent van je talenten of niet, dit zijn belangrijke wegwijzers in jouw leven. Ze leiden jou naar je levensopdracht oftwel, de zielsmissie waarvoor jij geboren bent. Talenten gaan je vaak makkelijk af en van nature ben je er goed in. Ze laten je opleven en geven een extra dimensie als ze kunt delen met de wereld. Je kunt ze zien als jouw gift gekregen van het universum en jij bent hier om deze gift te omarmen.

Met een reading help ik je graag bij het ontdekken van mogelijk sluimerende kwaliteiten en belicht vanuit zielperspectief waarom jij juist deze gift hebt en hoe ze in het grotere plaatje van jouw leven passen.

Wat ontvang je?

Je ontvangt een online 1 op 1 reading van ± 20 minuten. Tijdens de reading is er ruimte voor vragen en zullen we jouw talenten in relatie tot je zielsmissie  bespreken. Naderhand krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke naamblauwdruk als PDF-bestand met duidelijke toelichting en aantekeningen. Ook ontvang je hierbij een opname van de reading. 

Hoe werkt het?

De reading van jouw zielsblauwdruk wordt gegeven op basis van jouw geboortenaam met Hebreeuwse naamnumerologie. Deze methode decodeert jouw naam door de klanken om te zetten naar cijfers zodat er concrete en accurate informatie verschaft kan worden. De cijfers worden volgens een strikte methode geplaatst rond het symbool van een Merkaba wat uiteindelijk jouw blauwdruk vormt. Klik HIER voor een voorbeeld. 

Wat kan je verwachten?

Na het boeken van een reading zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom. Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Van tevoren heb ik 30 minuten besteed aan het analyseren van jouw blauwdruk. De uitkomsten hiervan bespreken we tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de ervaring.  

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.