Selecteer een pagina

Full blueprint reading

Ontdek jouw persoonlijke roadmap met een reading gericht op jouw gehele zielsblauwdruk.

Vraag je je af wat jouw zielsmissie is? Voel je je verdwaald of heb je behoefte aan richting in je leven? 

Een naamreading geeft jouw een unieke kijk in de blauwdruk van jouw ziel. Het onthuld jouw diepste verlangens en de reden van jouw bestaan. De blauwdruk geeft inzicht in jouw (on)bewuste uitdagingen, talenten en belangrijkste levensdoelen.

Het levenspad dat je ontwierp nog voor je geboren werd en moedig zou gaan bewandelen. Op zielsniveau heb jij je leven zelf vormgegeven, alleen is dit besef vervaagd. 

Deze allesomvattende reading geeft je diepgaand inzicht in jouw levenspad en brengt dit grootse besef terug. Het bevestigt wat jij diep van binnen al weet en toont hoe jij in harmonie kunt leven met jouw hogere zelf. Door jouw blauwdruk als kompas te gebruiken kom je een positieve flow die jouw hogere missie zal activeren.  

 

Wat ontvang je?

Je ontvangt een online 1 op 1 reading van ± 60 minuten. Tijdens de reading is er ruimte voor vragen en zullen we jouw blauwdruk uitgebreid bespreken. Naderhand krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke naamblauwdruk als PDF-bestand met duidelijke toelichting en aantekeningen. Ook ontvang je hierbij een opname van de reading. 

Hoe werkt het?

De reading van jouw zielsblauwdruk wordt gegeven op basis van jouw geboortenaam met Hebreeuwse naamnumerologie. Deze methode decodeert jouw naam door de klanken om te zetten naar cijfers zodat er concrete en accurate informatie verschaft kan worden. De cijfers worden volgens een strikte methode geplaatst rond het symbool van een Merkaba wat uiteindelijk jouw blauwdruk vormt. Klik HIER voor een voorbeeld. 

Wat kan je verwachten?

Na het boeken van een reading zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom. Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Van tevoren heb ik 1,5 uur besteed aan het analyseren van jouw blauwdruk. De uitkomsten hiervan bespreken we tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de ervaring.  

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.