Selecteer een pagina
Wat ontvang je?

Je ontvangt een online 1 op 1 reading van ± 60 minuten. Tijdens de reading is er ruimte voor vragen en zullen we jouw blauwdruk uitgebreid bespreken. Naderhand krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke naamblauwdruk als PDF-bestand met duidelijke toelichting en aantekeningen. Ook ontvang je hierbij een opname van de reading. 

Hoe werkt het?

De reading wordt gegeven op basis van jouw geboortenaam- en datum met Hebreeuwse naamnumerologie. Deze methode codeert jouw naam door de letters om te zetten in cijfers waaruit concrete en accurate informatie voortkomt. De cijfers worden volgens een strikte methode geplaatst rond het symbool van een Merkaba wat uiteindelijk jouw blauwdruk vormt. Klik HIER voor een voorbeeld.

Wat kan je verwachten?

Na het boeken van een reading zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom. Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Van tevoren besteed ik circa 60 minuten aan het analyseren van jouw blauwdruk. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de ervaring.

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen. 

Ontdek jouw persoonlijke roadmap