Challenge reading

Ontdek jouw verborgen goud met een reading gericht op jouw uitdagingen.

Vraag je je af waarom bepaalde patronen steeds terug lijken te komen? Worstel je met een thema dat zo diepgeworteld ligt dat je je afvraagt wat je er mee moet? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat hetgeen is dat jij te overwinnen hebt.

Er zijn zoveel onderwerpen waar wij als mens mee worstelen. Thema’s rondom financiën, zelfliefde, onzekerheid, relaties en ambities kunnen ons weerhouden ons grootste zelf te leven. En dat is nog lang niet alles!

Op zielsniveau weet je allang waarvoor je hier gekomen bent, welk pad jij mag bewandelen en welke hobbels je daarop tegenkomt. Maar op aards niveau kan het je belemmeren en voelen als een last. Als je ontdekt wat de purpose is van jouw uitdagingen wordt je je bewust van de verborgen schatkist in jezelf. Je kunt ze gaan inzetten als jouw kracht. Deze uitdagingen heb je namelijk op zielsniveau zelf uitgekozen. Als je dit begrijpt zorgen jouw uitdagingen precies voor de ervaringen die jij nodig hebt om je missie te leven.

Met een reading gericht op jouw uitdagingen help ik je graag bewust te worden van jouw verborgen schatkist zodat je weet waar jou focus ligt en wat hetgeen is dat mag transformeren tot jouw goud.

Hoe werkt het?

De reading wordt gegeven op basis van jouw zielsblauwdruk. Deze blauwdruk wordt gevormd door jouw geboortenaam. Dit is een eeuwenoude methode die voorkomt uit de Hebreeuwse naamnumerologie. Dit systeem gaat er vanuit dat jouw naam geen toeval is en dat het waardevolle informatie bevat. 

Voorbereiding

Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Ik zorg dat ik aan de hand van jouw geboortenaam jouw blauwdruk heb geanalyseerd. De uitkomsten hiervan zullen we bespreken tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn en open staan voor de ervaring.  

Online reading

Na het boeken zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom en duurt gemiddeld 20 minuten. Op de afgesproken datum en tijd komen wij online samen en bespreken we jouw blauwdruk en is er ruimte voor vragen.

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.