Selecteer een pagina

Challenge reading

Ontdek jouw verborgen goud met een reading gericht op jouw uitdagingen.

Vraag je je af waarom bepaalde patronen steeds terug lijken te komen? Worstel je met een thema dat zo diepgeworteld ligt dat je je afvraagt wat je er mee moet? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat hetgeen is dat jij te overwinnen hebt.

Er zijn zoveel onderwerpen waar wij als mens mee worstelen. Thema’s rondom financiën, zelfliefde, onzekerheid, relaties en ambities kunnen ons weerhouden ons grootste zelf te leven. En dat is nog lang niet alles!

Op zielsniveau weet je allang waarvoor je hier gekomen bent, welk pad jij mag bewandelen en welke hobbels je daarop tegenkomt. Maar op aards niveau kan het je belemmeren en voelen als een last. Als je ontdekt wat de purpose is van jouw uitdagingen wordt je je bewust van de verborgen schatkist in jezelf. Je kunt ze gaan inzetten als jouw kracht. Deze uitdagingen heb je namelijk op zielsniveau zelf uitgekozen. Als je dit begrijpt zorgen jouw uitdagingen precies voor de ervaringen die jij nodig hebt om je missie te leven.

Met een reading gericht op jouw uitdagingen help ik je graag bewust te worden van jouw verborgen schatkist zodat je weet waar jou focus ligt en wat hetgeen is dat mag transformeren tot jouw goud.

Wat ontvang je?

Je ontvangt een online 1 op 1 reading van ± 20 minuten. Tijdens de reading is er ruimte voor vragen en zullen we jouw grootste uitdagingen en karmische patronen bespreken. Naderhand krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke naamblauwdruk als PDF-bestand met duidelijke toelichting en aantekeningen. Ook ontvang je hierbij een opname van de reading. 

Hoe werkt het?

De reading van jouw zielsblauwdruk wordt gegeven op basis van jouw geboortenaam met Hebreeuwse naamnumerologie. Deze methode decodeert jouw naam door de klanken om te zetten naar cijfers zodat er concrete en accurate informatie verschaft kan worden. De cijfers worden volgens een strikte methode geplaatst rond het symbool van een Merkaba wat uiteindelijk jouw blauwdruk vormt. Klik HIER voor een voorbeeld.

Wat kan je verwachten?

Na het boeken van een reading zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom. Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Van tevoren heb ik 30 minuten besteed aan het analyseren van jouw blauwdruk. De uitkomsten hiervan bespreken we tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de ervaring.  

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.