Selecteer een pagina

About Me

Mijn naam is Emila Felice Postma.
Jaren geleden heb ik mijn HBO diploma gehaald als sociaal werker en ontdekte een passie in mijzelf voor werken met mensen en het uitoefenen van een positieve invloed. Zo ben ik door een transformatieproces gegaan. Wat past bij mij en hoe wil ik dit vormgeven? Om deze vragen te beantwoorden heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Tijdens dit proces heb ik veel over mijzelf en de wereld geleerd en vormde zich mijn eigen visie: ik wil helpen op een manier die niet in het ‘gewone’ werkveld bestaat. Namelijk holistisch met veel meer ruimte voor ieders uniekheid.

Tijdens deze zoektocht kwam ik in aanraking met vele hulpmiddelen waaronder Hebreeuwse naamnumerologie en merkte dat mijn sparkle aan ging hoe meer ik erover leerde. Ik besloot mij erin te verdiepen wat leidde tot een certificering. Net als vele anderen wist ik niet dat de geboortenaam zoveel invloed op het leven heeft. 

Ik ben gaan oefenen op mijzelf en anderen en merkte wat voor shift het in bewustzijn bracht. Men voelde zich gezien, begrepen en durfde meer op hun innerlijk kompas te vertrouwen, inclusief ikzelf. Graag wil ik deze positieve invloed verder de wereld in brengen!

Mission & Vision

Het voelt als mijn missie om helderheid en inzicht te brengen. Beiden zijn belangrijke onderdelen van de individuele ontdekkingsreis. Want pas als je helderheid hebt over waar je vandaan komt en waarom je doet wat je doet, kan je bepalen waar je naartoe wil. De juiste inzichten kunnen je hierbij helpen. 

Door in kaart te brengen welke (onbewuste) factoren allemaal een rol spelen wil ik met mijn readings helpen om meer helderheid te brengen. Vooral in de huidige tijd waarin veel mensen zoekende zijn en de mogelijkheden grootser zijn dan ooit.  

Als je weet wat het leven van je verlangt kun je er makkelijker aan beantwoorden. Met Your Soul Story wil ik je helpen om jouw verhaal te ontdekken en te herschrijven. Om in jouw kracht te stappen richting een ware transformatie die je thuisbrengt bij jezelf.