Selecteer een pagina

About Me

Mijn naam is Emila Felice Postma.
Jaren geleden heb ik mijn HBO diploma maatschappelijk werk en dienstverlening gehaald, en heb hier verschillende banen in gehad. Een hele zoektocht, wat past bij mij en wat wil ik? Om deze vragen te beantwoorden heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Tijdens deze transformatie heb ik erg veel over mijzelf en de wereld geleerd en vormde zich mijn eigen visie: ik wil helpen op een manier die niet in het ‘gewone’ werkveld bestaat. Namelijk spiritueel georiënteerd met veel meer ruimte voor ieders uniekheid.

Tijdens deze zoektocht kwam ik in aanraking met Hebreeuwse naamnumerologie en merkte dat mijn sparkle aan ging hoe meer ik erover leerde. Ik besloot mij er meer in te verdiepen en verder te gaan als gecertificeerd naam numeroloog. Net als vele anderen wist ik niet dat een naam zoveel invloed op je leven heeft. Oude volkeren wisten dit wel en gebruikten de naam als sleutel tot zelfontplooiing. Een naam bevat namelijk een bepaalde frequentie, afhankelijk van de klanken die het creëert bij het uitspreken. Aan elke klank wordt een specifieke soulcode oftewel kwaliteit gekoppeld welke zich laat zien in het dagelijks leven. 

Ik heb deze kennis toegepast op mijzelf en de mensen om mij heen en merkte wat voor shift het in bewustzijn bracht. Het zette een transformerend proces in beweging en levensverhalen kregen ineens een andere lading. Ze voelden zich gezien en begrepen en durfde meer op hun innerlijk kompas te vertrouwen, inclusief ikzelf. Ik vond dit zo waardevol dat ik het met veel meer mensen wilde delen.   

Mission & Vision

Het is mijn missie om helderheid en inzicht te brengen. Beiden zijn belangrijke onderdelen van de individuele ontdekkingsreis. Want pas als je helderheid hebt over waar je vandaan komt en waarom je doet wat je doet, kan je bepalen waar je naartoe wil. De juiste inzichten kunnen je hierbij helpen. 

Door in kaart te brengen welke (onbewuste) factoren allemaal een rol spelen wil ik met mijn readings helpen om meer helderheid te brengen.  Vooral in deze tijd waarin veel mensen zoekende zijn en de mogelijkheden grootser zijn dan ooit.  

Als je weet wat het leven van je verlangt kun je er makkelijker aan beantwoorden. Met Your Soul Story wil ik je helpen om jouw verhaal te ontdekken en te herschrijven. Om in jouw kracht te stappen richting een ware transformatie die je thuisbrengt bij jezelf.