Selecteer een pagina

Over de readings

Voor de readings maak ik gebruik van Hebreeuwse naamnumerologie. Hierbij wordt de geboortenaam omgezet naar Hebreeuwse letters die vervolgens worden gekoppeld aan bijbehorende getallen. Hierdoor volgt een cijferreeks van waaruit zich jouw unieke codering vormt, oftewel jouw naamblauwdruk.

Jouw unieke codering geeft veel waardevolle informatie. Het geeft antwoord op de uitdagingen die je tegenkomt, de talenten die je leven sturen en je diepgewortelde drijfveren. Vraag je je bijvoorbeeld af waarom bepaalde patronen steeds terug lijken te komen? Of worstel je met een thema dat zo diepgeworteld lijkt dat je je afvraagt wat je ermee moet? Dat kan bijvoorbeeld gaan om thema’s rondom financiën, onzekerheid, relaties, zelfliefde of ambities.

Je kan ook de drang voelen om meer uit jezelf te halen, sluimerende talenten die wachten om ontdekt te worden. Of het gevoel hebben verdwaald te zijn en behoefte hebben aan richting in je leven. Dit zijn een aantal van de vele aspecten die een naamblauwdruk belicht.

Een naamreading kan je helpen duidelijk te krijgen. Het onthult jouw diepste (vaak onbewuste) verlangens en je belangrijkste levensdoelen. Het bevestigt wat jij diep van binnen al weet (maar mogelijk vergeten bent) zodat je met meer zekerheid en vertrouwen jouw pad kunt bewandelen.

Nog geen duidelijk beeld en benieuwd naar de methode achter de naamanalyse? Klik hier voor een voorbeeld. 

Voor praktische informatie klik hier.

 

Een persoonlijke Bachbloesemremedie is te boeken met of zonder reading.

Bloesemtherapie bestaat uit het toepassen van geschikte Bachbloesems die worden gemaakt van bloemextracten. Het zijn druppels die je inneemt via water of druppelt op je tong gedurende de periode dat jij er behoefte aan hebt. De remedie komt in een pipetflesje. Ze helpen bij het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Een bloesemremedie werkt door tot op diepe lagen van jouw zijn en brengt bewustwording waar dat nodig is. Het brengt in balans wat uit balans is en kan je o.a. helpen bij het doorbreken van patronen, oplossen van blokkades en kan je gemoedstoestand verbeteren.  

In totaal zijn er 38 verschillende bloesemremedies en allen hebben zij een eigen werking, in te zetten voor verschillende doeleinden.

Voorbeeld: Weerhoudt onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen jou van het stappen in je kracht? Dan is bloesemremedie Larch geschikt. Zit je te veel in je hoofd en pieker je vaak waardoor veel van je energie verloren gaat? Dan is White chestnut passend. Er zijn ook bloesems die je helpen verhelderen welke richting op te gaan en nog heel veel meer.

Talloze zaken kunnen ons belemmeren in het dagelijks leven en Bachbloesems kunnen daarin ondersteunen. Voor een optimaal resultaat kunnen verschillende bloesems met elkaar gecombineerd worden zodat het volledig is afgesteld op jouw behoeftes. Bachbloesems kunnen je helpen bij thema’s waar je op vastloopt en halen jouw kracht weer naar boven.

Gouden combinatie: Een reading met bijpassende bloesemsremedie vormt een perfecte combinatie omdat een reading inzichten geeft. Het brengt in kaart waar jou focus ligt. Maar ook wat je mag ontwikkelen, versterken of waar je op vastloopt. Ik stem een bloesemremedie speciaal op deze thema’s af zodat die je helpt jou krachtigste zelf te realiseren.