Wil je meer uit jouw leven halen?

Misschien dichter bij jezelf komen te staan? Of jouw leven op een dieper niveau begrijpen? Het vinden van antwoord op persoonlijke levensvragen geeft o.a. wijsheid, geluk en vrijheid. Jouw persoonlijke zielsblauwdruk geeft inzicht in de specifieke light codes waar jij mee werkt en laat zien wat de drijvende kracht is achter jouw leven. Het onthuld waar je onbewust naartoe werkt, welke obstakels je hebt te overwinnen en het grote waarom achter de vele thema’s op jouw levenspad.

Die zielsblauwdruk wordt gevormd door de klanken van jouw naam. Het is een krachtige tool die je kan helpen in het vinden van jouw voorbestemde levenspad. Ook is het een goed kompas dat je kan ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes en het volledig leven vanuit jouw zielsbewustzijn. Het geeft je handvatten om je leven vorm te geven op manier die past bij wie jij diep van binnen bent.

HOW IT WORKS:

Holistische aanpak

Een goede balans tussen lichaam, geest en ziel is het perfecte recept voor een gezond en gelukkig leven. Wanneer al deze aspecten goed met elkaar samenwerken ontstaat er ruimte voor het laten stralen van jouw ware kern. Jij kunt dan een leven creëren afgestemd op de diepe verlangens vanuit jouw ziel. Dit brengt je in een staat van pure flow. Eén met jouw lichamelijke gezondheid, jouw emotionele staat van zijn en je hogere bewustzijn. 

Effectieve combinatie

Een reading geeft je de inzichten die je nodig hebt om jouw zielsbewustzijn te vergroten en van hieruit te leven. Een gepersonaliseerde bloesemremedie laat jou weer lekker in je vel zitten. Alle remedies zijn gericht op een bepaalde eigenschap, gemoedstoestand of klacht. Een remedie geeft support op de gebieden waar jij dat nodig hebt en brengt in balans wat uit balans is.  

My Approach

N

Geheel natuurlijk

N

Holistisch

N

Effectief

N

Uniek

1.

Boek een reading met of zonder remedieconsult

Een gepersonaliseerde remedie is alleen mogelijk in combinatie met een LIVE reading, niet met schriftelijke readings.

2.

Vul jouw gegevens en eventuele hulpvragen in

Bij het boeken dien je je volledige geboortenaam in te vullen want dat is de basis van jouw zielsblauwdruk. 

3.

De reading 

Een LIVE reading vindt plaats via Zoom, we spreken samen een datum en tijd af. Een schriftelijke reading krijg je per mail opgestuurd binnen 30 dagen.

4.

Bloesemremedie 

Als je hebt gekozen voor een reading met bloesemremedie dan krijg je na de reading een kort consult waarin we samen kijken welke remedies passend zijn in jouw huidige proces. Ik stuur de remedie per post naar je op. 

My Practice

Location

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Make an Appointment

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat

Open Hours

Monday – Friday: 10am – 6pm
Saturday: 3pm – 6pm