Selecteer een pagina

 Jouw naam als kompas

Iedereen heeft een naam en daarmee een eigen soul signature. Volgens de Hebreeuwse naam numerologie is een soul signature verbonden aan de geboortenaam omdat ieder zijn naam zou de frequentie van zijn of haar hogere zelf zou dragen.   

De geboortenaam toont specifieke zielskwaliteiten en geeft inzicht in de weg naar jou diepste vervulling. Het kan je helpen navigeren bij keuzes en laat de ”why” van je leven zien. 

Door jouw signature te kennen zal het leven niet meer voelen als een onsamenhangend geheel van omstandigheden, zonder richting of duidelijk doel. In plaats daarvan weet je precies wat de bedoeling is van al jouw ervaringen en kun je gaan leven vanuit jouw ware kern!

Dit allemaal met behulp van jouw naam!

Door jouw naam te analyseren middels de methode van Hebreeuwse numerologie ontdek je jouw persoonlijk kompas. Dit kompas geeft inzicht in o.a. de uitdagingen die tegenkomt en waarom, de lessen die je mag leren, jouw talenten, je diepgewortelde doelen en jouw unieke levensmissie.

Voor meer informatie over de readings klik je hier.

Nog geen duidelijk beeld en benieuwd naar de methode achter de naamanalyse? Klik hier voor een voorbeeld.  

Holistische aanpak

Naast het ontdekken van jouw grote ”why” is een goede balans tussen lichaam, geest en ziel net zo belangrijk. Jouw innerlijke wereld is onlosmakelijk verbonden met de uiterlijke wereld. Zo werken jouw body, mind en soul samen en kan een disbalans bij het één, zorgen voor problemen bij het ander. Om deze reden combineer ik de naamanalyse vaak met bloesemremedies.

Effectieve combinatie

Een reading geeft je inzichten. Zo begrijp je jouw leven beter en je ontdek waar op spiritueel niveau jouw aardse ervaringen toe leiden. Afhankelijk van jouw behoefte stel ik een bloesemremedie samen. De bloesemremedie zorgt ervoor dat in balans wordt gebracht wat uit balans is en helpt je waar nodig bij het doorbreken van patronen, oplossen van blokkades, omgaan met gevoelens en het beter in je vel voelen.  

My Approach

N

Holistisch

N

Effectief

N

Transformatief

1.

Kies een reading

Kies een reading die jou aanspreekt en past bij wat jij graag wil ontdekken over jezelf en jouw levenspad.

2.

Met of zonder bloesemremedie

Een gepersonaliseerde bloesemremedie is optioneel (kan ook zonder) en dient als extra aanvulling op de readings. 

3.

Reading boeken

Na het kiezen boek je de reading en loop je de vervolgstappen door. Let op: vul je volledige geboortenaam goed in.

4.

Afspraak maken

Nadat de reading is geboekt neem ik binnen 24 uur contact op om een online afspraak in te plannen. De betaling volgt daarna via een Tikkie en de reading op de geplande datum en tijd  online via Zoom.