Selecteer een pagina

 Jouw naam als kompas

Iedereen heeft een naam en daarmee een eigen soul signature. Volgens de Hebreeuwse naam numerologie is een soul signature verbonden aan de geboortenaam omdat ieder zijn naam de frequentie van zijn of haar ziel zou dragen.   

De geboortenaam toont specifieke kwaliteiten en geeft inzicht in de weg naar jou diepste vervulling. Het kan je helpen navigeren bij keuzes en laat de ”why” van je leven zien. 

Door jouw signature te kennen zal het leven niet meer voelen als een onsamenhangend geheel van omstandigheden, zonder richting of duidelijk doel. In plaats daarvan weet je precies wat de bedoeling is van al jouw ervaringen en kun je gaan leven vanuit jouw ware kern!

Door jouw naam te laten analyseren middels de methode van Hebreeuwse numerologie ontdek je hoe je jouw soul signature kunt gebruiken als persoonlijk levenskompas. 

Voor meer informatie over de readings klik je hier. 

Holistische aanpak

Naast het ontdekken van jouw grote ”why” is een goede balans tussen lichaam, geest en ziel net zo belangrijk. Jouw innerlijke wereld is onlosmakelijk verbonden met de uiterlijke wereld. Zo werken jouw body, mind en soul samen en kan een disbalans bij het één, zorgen voor problemen bij het ander. Om deze reden combineer ik de naamanalyse vaak met bloesemremedies.

Effectieve combinatie

Een reading geeft je inzichten. Zo begrijp je jouw leven beter en kun je ervaringen en gevoelens beter plaatsen. Afhankelijk van jouw behoefte stel ik een bloesemremedie samen. De bloesemremedie zorgt ervoor dat in balans wordt gebracht wat uit balans is en helpt je bij persoonlijke knelpunten.

My Approach

N

Holistisch

N

Effectief

N

Transformatief

1.

Boeken: reading, remedie of combi

Je bent vrij om te overleggen als je nog onduidelijkheid of vragen hebt per mail. Ik denk graag met je mee.

2.

Met of zonder bloesemremedie

Een gepersonaliseerde bloesemremedie is optioneel bij de reading maar kan ook op zichzelf besteld worden. 

3.

Reading boeken

Na het kiezen boek je de reading en loop je de vervolgstappen door. Let op: vul je volledige geboortenaam goed in. Hier

4.

Afspraak maken

Nadat de reading is geboekt neem ik binnen 24 uur contact op om een online afspraak in te plannen. De betaling volgt daarna via een Tikkie en de reading op de geplande datum en tijd  online via Zoom.