Selecteer een pagina

Bloesem remedies

Wat is een bloesemremedie?

Bloesemremedies zijn een combinatie van bloemenextract, water en een nihil percentage alcohol om de remedie te conserveren. Het is een natuurlijk hulpmiddel te koop bij verschillende natuurwinkels. Bloesemremedies bevatten de essentie van een bloem en helpen bij het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Ze werken door tot op diepe energetische lagen van de mens en brengen bewustwording waar dat nodig is.

In totaal zijn er 38 verschillende bloesemremedies en allen hebben zij een eigen werking. Inzetbaar voor verschillende doeleinden, waaronder onzekerheid, een gebrek aan zelfvertrouwen, piekeren, onrust en nog heel veel meer. Talloze zaken kunnen ons belemmeren in het dagelijks leven en Bachbloesems kunnen daarin ondersteunen bieden.

Voor een optimaal resultaat kunnen verschillende bloesems met elkaar gecombineerd worden zodat het volledig is afgestemd op persoonlijke behoeftes en situaties. De remedies kunnen je helpen bij thema’s waar je op vastloopt en halen de kracht in jou naar boven.

Afhankelijk van jouw levensthema’s, behoeftes, valkuilen en krachten kunnen we een ideale remedie samenstellen die jou verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Op een reading vormt een remedie een mooie aanvulling omdat de remedie kan worden afgestemd op de informatie die in jouw blauwdruk naar voren komt. Ik stem een bloesemremedie speciaal op deze thema’s af zodat die je helpt jou krachtigste zelf te realiseren en je ondersteunt bij persoonlijke thema’s of bij het doorbreken van blokkades.  

Wat ontvang je? 
Als je voor de optie vervolgremedie kiest heb je al een eerste flesje opgebruikt. Ik neem per mail contact met je op om na te gaan of je dezelfde remedie wenst of dat je behoefte of situatie is veranderd waardoor een andere samenstelling wenselijk is. Ook dit remedieflesje gaat ongeveer een maand mee op basis van 4 keer 4 druppels per dag.