Selecteer een pagina

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Full reading

(Uitgebreide blauwdrukduiding van alle aspecten: uitdagingen, talenten, goals, zielsbestemming en onderlinge samenhang.)

€ 111,-
Nu tijdelijk
€ 55,-


Lees meer


Of boek hier

Thema reading

(Duiding van één aspect waaronder keuze uit een reading gericht op uitdagingen, talenten of goals.)

€ 44,-
Nu tijdelijk € 33,-


Lees meer


Of boek hier

Bloesemremedie

(Alleen mogelijk i.c.m. een reading naar keuze. Vink bij het boeken aan dat je een remedie wil.)

€ 15,- (incl. verzendkosten)


Lees meer

Bloesemremedie navulling

(*Van toepassing na reading + remedie. Optie voor een nieuwe remedie als de vorige op is.)

€ 15,- (incl. verzendkosten)


Boek hier

Alle readings zijn te boeken  met of zonder persoonlijke Bachbloesemremedie.

Bloesemtherapie bestaat uit het toepassen van Bach bloesemremedies die worden gemaakt van bloemextracten. Ze helpen bij het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Een bloesemremedie werkt door tot op diepe lagen van jouw zijn en brengt bewustwording waar dat nodig is.

In totaal zijn er 38 verschillende bloesemremedies en allen hebben zij een eigen werking, in te zetten voor verschillende doeleinden.

Voorbeeld: Weerhoudt onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen jou van het stappen in je kracht? Dan is bloesemremedie Larch geschikt. Zit je te veel in je hoofd en pieker je vaak waardoor veel van je energie verloren gaat? Dan is White chestnut passend. Er zijn ook bloesems die je helpen verhelderen welke richting op te gaan en nog heel veel meer.

Talloze zaken kunnen ons belemmeren in het dagelijks leven en Bachbloesems kunnen daarin ondersteunen. Voor een optimaal resultaat kunnen verschillende bloesems met elkaar gecombineerd worden zodat het volledig is afgesteld op jouw behoeftes. Bachbloesems kunnen je helpen bij thema’s waar je op vastloopt en halen jouw kracht weer naar boven.

Gouden combinatie: Een reading met bijpassende bloesemsremedie vormt een perfecte combinatie omdat een reading inzichten geeft. Het brengt in kaart waar jou focus ligt. Maar ook wat je mag ontwikkelen, versterken of waar je op vastloopt. Ik stem een bloesemremedie speciaal op deze thema’s af zodat die je helpt jou krachtigste zelf te realiseren en je ondersteunt bij persoonlijke thema’s of bij het doorbreken van blokkades.