Goals reading

Wordt je bewust van jouw streven op zielsniveau met een reading gericht op jouw levensdoelen.

Voel je je gedesoriënteerd of kun jij je draai niet helemaal vinden? Weet je niet zo goed wat jouw richting is in dit leven en wil je graag weten waar je het allemaal voor doet?

Waarschijnlijk wil je graag antwoord op de één van de belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen: wat kom ik hier doen? Ik geef je groot gelijk want om je leven zo optimaal mogelijk in te kunnen richting is het belangrijk om te weten wat bij je past, waar je van opleeft en wat aansluit bij jouw diepste verlangens. Pas als je een doel voor ogen hebt kun je jouw richting bepalen.

Met een goal reading help ik je graag jouw onbewuste drijfveer bewust te maken zodat jij een koers kunt gaan varen in overeenstemming met de verlangens van jou ziel. Hierdoor zal je meer voldoening ervaren in de dingen die je doet en krijg je misschien wel bevestiging van wat jij diep van binnen al vaag voelde maar niet kon plaatsen.

Hoe werkt het?

De reading wordt gegeven op basis van jouw zielsblauwdruk. Deze blauwdruk wordt gevormd door jouw geboortenaam. Dit is een eeuwenoude methode die voorkomt uit de Hebreeuwse naamnumerologie. Dit systeem gaat er vanuit dat jouw naam geen toeval is en dat het waardevolle informatie bevat. 

Voorbereiding

Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Ik zorg dat ik aan de hand van jouw geboortenaam jouw blauwdruk heb geanalyseerd. De uitkomsten hiervan zullen we bespreken tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn en open staan voor de ervaring.  

Online reading

Na het boeken zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom en duurt gemiddeld 20 minuten. Op de afgesproken datum en tijd komen wij online samen en bespreken we jouw blauwdruk en is er ruimte voor vragen.

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.