Selecteer een pagina

Goals reading

Wordt je bewust van jouw streven op zielsniveau met een reading gericht op jouw levensdoelen.

Voel je je gedesoriënteerd of kun jij je draai niet helemaal vinden? Weet je niet zo goed wat jouw richting is in dit leven en wil je graag weten waar je het allemaal voor doet?

Waarschijnlijk wil je graag antwoord op de één van de belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen: wat kom ik hier doen? Ik geef je groot gelijk want om je leven zo optimaal mogelijk in te kunnen richting is het belangrijk om te weten wat bij je past, waar je van opleeft en wat aansluit bij jouw diepste verlangens. Pas als je een doel voor ogen hebt kun je jouw richting bepalen.

Met een goal reading help ik je graag jouw onbewuste drijfveer bewust te maken zodat jij een koers kunt gaan varen in overeenstemming met de verlangens van jou ziel. Hierdoor zal je meer voldoening ervaren in de dingen die je doet en krijg je misschien wel bevestiging van wat jij diep van binnen al vaag voelde maar niet kon plaatsen.

Wat ontvang je?

Je ontvangt een online 1 op 1 reading van ± 20 minuten. Tijdens de reading is er ruimte voor vragen en zullen we jouw  dromen en levensdoelen in relatie tot je zielsmissie  bespreken. Naderhand krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke naamblauwdruk als PDF-bestand met duidelijke toelichting en aantekeningen. Ook ontvang je hierbij een opname van de reading. 

Hoe werkt het?

De reading van jouw zielsblauwdruk wordt gegeven op basis van jouw geboortenaam met Hebreeuwse naamnumerologie. Deze methode decodeert jouw naam door de klanken om te zetten naar cijfers zodat er concrete en accurate informatie verschaft kan worden. De cijfers worden volgens een strikte methode geplaatst rond het symbool van een Merkaba wat uiteindelijk jouw blauwdruk vormt. Klik HIER voor een voorbeeld.

Wat kan je verwachten?

Na het boeken van een reading zullen wij samen een afspraak inplannen. De reading vindt online plaats via Zoom. Jij hoeft niks te doen voorafgaand aan de reading. Van tevoren heb ik 30 minuten besteed aan het analyseren van jouw blauwdruk. De uitkomsten hiervan bespreken we tijdens de reading. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de ervaring.  

Opname

De online reading wordt opgenomen en naar je toegestuurd zodat je dit kunt terugkijken wanneer je wil. Ik zal hiervoor altijd eerst toestemming vragen. Mocht je hier geen toestemming voor geven dan zal er niks worden opgenomen.